Роботизація бізнес-процесів

Robotic Process Automation (RPA) – це вид технології автоматизації бізнес-процесів, оснований на використанні програмних роботів, які відтворюють дії людини, взаємодіючи з різними IT-системами на рівні інтерфейсу користувача.

Технологію можна використовувати для виконання різноманітних функцій бек-офісу, а також в процесах продажів, клієнтської підтримки.

Команда “АНВІ-КОМ” впроваджує RPA-рішення на базі платформи MICRO FOCUS, яка з легкістю розпізнає більше 600 об’єктів інтерфейсу у 100-х додатків: від SAP до емуляції кінцевих пристроїв, веб-служб та служб Windows

Це одна із важливих конкурентних переваг платформи, що дозволяє з легкістю і в стислі  терміни інтегрувати RPA в корпоративне середовище, не змінюючи існуючу IT-інфраструктуру.

service2
Варто замовити якщо
  • Люди копіюють інформацію з однієї системи в іншу
  • Співробітники витрачають багато часу на підготовку аналітики або звітності
  • Постійні пікові навантаження в процесах закриття періоду
  • Помилки при внесенні даних дорого обходяться компанії
  • Необхідна міграція даних при впровадженні нових IT-систем
  • Потрібна інтеграція з додатками без АРІ або зі складними АРІ

В рамках проекту наші послуги включають аудит та рекомендації по відбору бізнес-процесів для максимально ефективного розподілу інвестицій, розробку алгоритмів роботизації, впровадження RPA-робота у робоче середовище, його технічну підтримку, а також навчання персоналу. 

Сфери застосування
  • страхові компанії
  • Рітейл та Е-commerce
  • фармацептика та медицина
  • логістика
  • телекомунікації
  • нафтодобувні організації, АЗС
  • енергетика
  • промисловість
  • державні структури
01
Функціональність

Роботизацію ефективно впроваджувати в будь-який підрозділ компанії, де персонал змушений витрачати до 70% свого часу на здійснення щоденних механічних дій, що в свою чергу сповільнює виконання процесу в цілому.
В першу чергу, це відділи обслуговування клієнтів та фінанси, закупівля та продажі, HR, маркетинг та юридичний підрозділ.

02
Зростання продуктивності

Впровадження RPA гарантовано підвищує продуктивність праці на 40%. Програма працює без помилок, з високою швидкістю, безперервно 24/7 впродовж будь-якого часу.
В порівнянні з людиною один RPA-робот виконує обробку даних по заданим умовам в 4-6 разів швидше та може замінити до 7-ми працівників відділу в залежності від складності процесу.

03
Точність виконання

Роботизація дозволяє не лише значно підвищити продуктивність бізнес-процесів, але й звести до мінімуму кількість механічних помилок, які притаманні людині.
Правильно налаштований робот працює з точністю 95%, чітко виконує всі призначені команди, веде журнал своїх дій, дозволяє легко відновити час та встановити причини відхилень.

04
Скорочення витрат

Інвестувавши одного разу в розробку RPA-робота, в майбутньому компанія економить на операційних витратах, пов’язаних з утриманням робітників – заробітна плата, навчання, лікарняні, послуги HR-відділу та інше.
Масштабування бізнес-процесів з RPA обходиться в 2-3 рази дешевше, ніж традиційне розширення штату співробітників.

05
Безпека

Роботизація легко надає повний опис своїх дій (логи) та дозволяє гнучко контролювати операційну продуктивність.
RPA-роботів можна запрограмувати на створення резервних копій на випадок виходу системи із ладу, скоротити час виявлення загрози та реагування на неї, використовуючи автоматичне повідомлення про небезпеку.

06
Швидке повернення інвестицій

Стандартний термін повернення інвестицій триває від 6 місяців до 2-х років в залежності від об’єму виконуваних операцій. Точна оцінка можлива при наявності повних даних про всі витрати, які пов’язані із виконанням вибраного бізнес-процесу.
Життєвий цикл RPA-проекту складається із 3-6 тижнів – на розробку пілоту, 3-4 місяця – на роботизацію процесу та орієнтовно 1-2 роки – на повернення коштів.

сферы

сферы

how works

how works

dashboard

dashboard

robots

robots