Технологія біометричної ідентифікації особистості

В категорії безпеки об’єктів та цінної інформації пропонуємо інтуїтивно зрозумілі рішення та продукти для управління і контролю ідентифікацією особистості від ізраїльської компанії IdentyTech Solutions.

Лінійка біометричних зчитувачів IDT ™ включає в себе обладнання, що працює на високоточних технологіях розпізнавання венозної сітки долоні, розпізнавання обличчя за допомогою алгоритмів глибинного навчання, мультиспектральний аналіз відбитків пальців.

Модульна платформа IDT ™ забезпечує функціональну сумісність і простоту використання, об’єднуючи кращі в галузі датчики, сенсори та алгоритми.
Всі зчитувачі IDT ™ пропонуються в міцному стильному корпусі з усіма необхідними інтерфейсами, підвищеним рівнем захисту і зручності, кастомним маркуванням та налаштуваннями.

Всі продукти iDentytech Solutions пройшли випробування FCC, CE і UL, схвалені міжнародним і місцевим урядами.

 

 

Варто замовити якщо
  • шукаєте безконтактний метод ідентифікації
  • не влаштовує рівень безпеки існуючої системи
  • потребуєте рішення з реагуванням на інцидент в реальному часі
  • хочете керувати безпекою через єдину платформу та інтерфейс
  • існуюча система безпеки дає збої та може помилятись
  • часті порушення та недбалість у використанні пропускних карток
  • потрібно збільшити пропускну здатність прохідної з дотриманням правил безпеки

iDentytech Solutions ™ має власний науково-дослідний центр в Ізраїлі та офіси в США. Завдяки висококваліфікованим інженерам та першокласній міжнародній команді з підтримки та супроводу ми надаємо нашим клієнтам неперевершену платформу, що працює на технологіях наступного покоління.

Приклади застосування
  • Розпізнавання обличчя
  • Ідентифікація за венозною сіткою долоні
  • Ідентифікація відбитку пальця
  • Віртуальна безпека
  • управління Smart картами
  • розпізнавання номерних знаків
01
Безконтактність

Безконтактна ідентифікація особистості займає лідерські позиції у світі в порівнянні із іншими технологіями. Людство не бажає контактувати із зайвими мікробами, особливо зі смертельно небезпечними як Covid-19.
Це актуально в місцях або галузях, де має бути стерильне робоче середовище, і не є прийнятним контакт із терміналом зчитування. Технологію ідентифікації за венозною сіткою руки доцільно використовувати в громадських місцях, відкритих зонах, лікарнях, операційних, на концертах або виставках і т.п.

02
Точність та надійність

Лінійка біометричних зчитувачів IDT ™ включає в себе термінали з 2-х та 3-х факторним контролем доступу: розпізнавання венозної сітки руки або обличчя, аналіз відбитків пальців в поєднанні із ідентифікацією по безконтактним/smart картам та pin кодом.
Висока точність залежить від кількості унікальних ознак. Наприклад, в ідентифікації по венозній сітці долоні – 5 млн. ознак, в розпізнаванні обличчя – 100 тис. Як наслідок, процент хибних відхилень FRR коливається від 0,01%, а процент хибного спрацьовування FAR – до 0,00008%.

03
Високий рівень безпеки

Iдентифікація за венозною сіткою руки має найвищий рівень безпеки. Неможливо вкрасти або підробити малюнок вен, щоб скористатися даними без носія.
Додаткове шифрування на всіх етапах не дозволяє вторинне використання інформації шахраями, а сертифікація систем робить технологію однією із самих безпечних у світі. Це єдина система на ринку, яка дає 100% можливість для реєстрації.

04
Реагування в реальному часі

Використовуючи технологію розпізнавання обличчя в поєднанні з налаштуваннями для “небажаних гостей”, можливо захистити себе та свою власність в режимі реального часу.
GateKeeper – це ПЗ, що масштабується та таке, що захоплює та вилучає зображення обличчя з будь-якого джерела: USB-камери, IP-камери, запису и т.п. А з допомогою спеціального додатку для смартфону і його камери, можливо ідентифікувати людину по обличчю на вулиці, в дорозі чи в іншому місці. Все що потрібно, сфотографувати обличчя, провести пошук в базі даних або зареєструвати об’єкт в системі для майбутнього використання.

05
Сумісність/Відкрита модульна платформа

Платформа IDT ™ взаємодіє з різними технологічними партнерами та легко співпрацює з провідними C4I технологіями. Функціонал додатку IdentyManage дозволяє здійснювати більш ефективний моніторинг безпеки в реальному часі шляхом прив’язування камер до контрольних точок. Без проблем досягається інтеграція декількох типів як апаратного так і програмного забезпечення в Multi-Biometrics.

сферы

сферы

how works

how works

dashboard

dashboard

robots

robots